DESPRE NOI

DESPRE NOI

Înfiintata in anul 1994, S.C. Stefano Company LTD S.R.L .este o firmă cu capital integral românesc ce are ca principal obiect de activitate productia, importul si distributia de produse specifice pietei de FMCG .

Facem parte dintre primele firme romanesti care a pus bazele unei distributii de produse alimentare atat in orasul Arad cat si in judetul Arad.

În cei 26 de ani de activitate,  compania trece printr-un proces continuu de adaptare la transformările și cerințelor pietei românești dar și europene. In prezent, putem afirma că, activitatea companiei se desfasoara pe trei directii principale si anume:

1.Producție

Începând cu anul 2014, patronatul SCSTEFANO COMPANY LTD SRL decide să deschidă o linie de producție în Ungaria înființând firma FUSZERVARAZS KFT specializată în producția de adaos (baza) pentru mancaruri și o gamă extinsă de condimente și mixuri de condimente;

2.Import

UNGARIA : de peste 15 ani și importam dulciuri  din diverse categorii precum si produse specifice de sezon ( pentru sarbatorile de Craciun și PASTE ). Vanzarea produselor de sezon a cunoscut o crestere semnificativa an de an atat din punct de vedere al volumelor vandute cat si al varietatii de sortimente din portofoliul nostru. Prin urmare, am ajuns ca în anul 2019 sa importam si sa vindem in Romania peste 270 de tone la produsele de sezon.

In acest context, putem afirma fara echivoc ca am devenit un jucator important in vanzarea produselor de sezon pe piata din Romania si in acelasi timp un partener important pentru colaboratorii nostri. 

 

SERBIA : din 2015 importăm o gamă diversificată de dulciuri (choco banana, diverse varietati de ciocolata,  cremă de ciocolată, praline, specialități din ciocolată destinate în mod special copiilor, produse din jeleu, caramele cu lapte și alte produse din categoria dulciurilor);

3. Distribuție locală, regională și națională

distribuție locală : cu propria logistică și echipă de vanzare, acoperim in prezent întreaga arie geografică a județului Arad;

distribuție regională și națională : printr-un serviciu externalizat de logistică, dezvoltam in prezent parteneriate cu clienți din 12 județe și din București; suntem preocupati de a creste aria de acoperire cu produsele noastre si in acest cautam noi parteneri din celelalte judete ale tarii .

MKA : în prezent colaborăm cu o parte din marile lanturi de magazine internaționale în România precum:

• Carrefour (BILLA) – la nivel național;
• CORA – la nivel regional;
• REMARKT (Real);

De asemeni, suntem în negocieri si cu alti  potențiali parteneri internaționali privind  o viitoare colaborare cu acestia.